Tel: 0512-361780 | Gedempte Vaart 24 9231AV Surhuisterveen | RoutebeschrijvingGoogle Maps Route

Het zalencentrum is geschikt voor 10 tot 350 Gasten!

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement, jubileum, trouwerij, bedrijfsfeestje of familie-uitje? Dan bent u bij de Dikke Draai aan het juiste adres! Centraal gelegen in Surhuisterveen Friesland, vlakbij Drachten, met voldoende gratis parkeergelegenheid en ruime ervaring maken mij uw dag tot een succes!

Naast de Bowling en het Restaurant beschikt De Dikke Draai over een prachtig zalencentrum. De Buffetterij en Grillerij kunnen afzonderlijk maar ook als 1 grote zaal van dienst zijn. Het is niet alleen geschikt voor het houden van feestelijke bijeenkomsten zoals verjaardagen, huwelijksfeesten en recepties, maar ook voor zakelijke aangelegenheden. De zalen bieden plaats aan groepen van 10 tot 350 gasten. De zalen zijn flexibel, ze kunnen in elke gewenste opstelling en zijn geschikt voor allerlei doeleinden.

De catering kan op maat verzorgd worden, van uitgebreide buffetten tot overheerlijke hapjes, van een luxe diner tot een stampottenbuffet. In de grillerij kunt u barbecueën, steegrill, fonduen, gourmetten en mini wokken!

Daarnaast behoren acts, bands en entertainment tot de mogelijkheden, waarbij de wens van de gast centraal staat. Bekijk hieronder foto’s van ons partycentrum!

  • Jubilaris!
    partycentrum

U kunt Direct Reserveren via ons contactformulier

Voor inlichtingen, reserveringen of wijzigingen zijn wij 5 dagen per week telefonisch bereikbaar op 0512-361780. Dinsdag t/m Zaterdag 10.00 uur tot 20.00 uur.