Tel: 0512-361780 | Gedempte Vaart 24 9231AV Surhuisterveen | RoutebeschrijvingGoogle Maps Route

Zoekt u een leuke locatie voor een Familie of Groepsuitje?

De Dikke Draai beschikt over 4 feestelijke zalen, het Restaurant, de Bowling, de Buffetterij en de Grillerij alle zalen hebben hun eigen sfeer. Wij bieden u diverse mogelijkheden zoals bowlen, klompjesgolf en Oudhollandse spelen. Daarnaast behoren acts, bands en entertainment tot de mogelijkheden, waarbij de wens van de gast centraal staat.

Wij kunnen zorgen voor een hapje en een drankje, maar ook een compleet verzorgd feest in stijl met koud & warm buffet of een heerlijk diner en een royaal drankenarrangement!

Van groot tot klein! 5-350 gasten
Een intiem diner, luxe broodbuffet of een uitgebreid koud & warm buffet, ook voor kleinere gezelschappen bent u bij ons op het juiste adres.

Entertainment
Een DJ of een band of achtergrondmuziek maakt uw feestmiddag / avond helemaal compleet. Wij beschikken over diverse contacten met muziekbands en Dj’s die uw dag helemaal geslaagd maken.

Heeft u zelf een leuk idee?
Bij ons is alles bespreekbaar, wij denken daarin graag met u mee! Kom gerust eens langs en laat u geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

U kunt Direct Reserveren via ons contactformulier

Voor inlichtingen, reserveringen of wijzigingen zijn wij 5 dagen per week telefonisch bereikbaar op 0512-361780. Dinsdag t/m Zaterdag 10.00 uur tot 20.00 uur.